"Wat kan ik van anderen iso-leren?"
"Dat kun je zien bij deze mensen. "
Krokodil
Hond

Zijn mensen tevreden over isolatie?

Mensen met een goed geïsoleerde woning delen graag hun ervaringen. Na het verbeteren van de woning met isolatie klinken reacties als: “we lopen nu op sokken door het huis” en "ik had het jaren eerder moeten doen". Ontdek wat mensen nog meer vertellen over het isoleren van hun woning.

Over welke isolatie wil je een ervaring zien?

Spouwmuurisolatie

Vooral over de snelle terugverdientijd en relatief kleine investering zijn mensen tevreden. Sylvia vertelt hoe ze met een klein budget haar spouwmuren liet isoleren en laat zien dat je er bijna niets meer van ziet. 

 

Vloerisolatie

Naast het voordeel van warmere voeten vertellen mensen ook over voordelen waar je minder snel aan denkt. Bijvoorbeeld dat de vochtbalans in huis beter is geworden en de muffe geur uit de kelder verdwenen is. 

Bekijk de ervaring van de familie Keesmaat in de video. 

 

Dakisolatie

Nadat ze zelf het sloopwerk hadden gedaan, hebben Ruth en Coby het dak laten isoleren. Ze zijn erg tevreden met het resultaat. In deze video vertellen ze waarom het zo goed bevalt.

 

Isolerend glas in de ramen

Dat het een stuk comfortabeler wonen is met HR++ glas blijkt wel uit de reacties van mensen die de ramen hebben laten vervangen. De warmte blijft binnen. Ook is het fijn dat geluid van buiten minder te horen is.

"Ik wist nog van vroeger bij mijn ouders thuis hoe het was om enkel glas te hebben: je voelt de kou het huis in vallen, het is 's winters in de morgen bijna te koud om uit bed te komen en bovendien moet je constant de ramen droog maken omdat deze beslagen zijn. Daarnaast is deze maatregel ook nog eens snel terugverdiend middels een lager gasverbruik." (Maikel)

Lees alle ervaringen met isolerend glas.