Ga direct door naar de content van deze pagina
Logo Rijksoverheid

Adviseurs energiebesparing

Aan informatie over een energiezuinig en duurzaam huis is er geen gebrek. Toch kan het lastig blijven om keuzes te maken. Het zijn immers onderwerpen waar je niet dagelijks mee te maken krijgt. Gelukkig is er ook persoonlijke hulp.

Alleen advies

VerbeterJeHuis is een handige online reken- en adviesmodule. Je vult vragen in over jouw woning, en je krijgt advies over wat je kunt doen om je huis energiezuiniger en aardgasvrij te maken. Ook kun je spelen met alle mogelijkheden. Zo ontdek je wat verbeteringen kosten en wat ze je opleveren.

Ga naar VerbeterJeHuis.nl

Het maatwerkadvies energiebesparing is een erkend energieadvies van een onafhankelijke adviseur. Onafhankelijk wil zeggen: de adviseur verkoopt geen energiebesparende maatregelen. De adviseur komt jouw woning bekijken en meten. Je krijgt een rapport waarin staat hoe jij je huis kunt verbeteren en wat dat je kost en oplevert. Het advies kost 200 tot 300 euro.

Naar www.maatwerkadviesvoorwoningen.nl

Advies en bemiddeling naar bedrijven

Bij het Energieloket in jouw gemeente kun je terecht met vragen, vaak telefonisch of per e-mail. In sommige gemeenten zijn er vrijwillige energiecoaches die graag een keer komen kijken in je huis en je een eerste advies geven. Via het energieloket kun je ook in contact komen met professionele energieadviseurs.

Vind een Energieloket in jouw gemeente.

Advies en uitvoering

Een Duurzame aanbieder geeft advies over hoe je je huis in één keer of stap-voor-stap aardgasvrij of energieneutraal kan maken. Daarbij zorgt het bedrijf voor de uitvoering. Je hebt één adres voor advies én uitvoering.

Naar Duurzame aanbieder.

Deze site maakt alleen gebruik van cookies voor analyse.

Naar boven