Skip to main content
Hero Adviseurs energiebesparing

Adviseurs energiebesparing

Aan informatie over een energiezuinig en duurzaam huis is er geen gebrek. Toch kan het lastig blijven om keuzes te maken. Het zijn immers onderwerpen waar je niet dagelijks mee te maken krijgt. Gelukkig is er ook persoonlijke hulp.

Energieloket in jouw gemeente

Bij het Energieloket in jouw gemeente kun je terecht met vragen, vaak telefonisch of per e-mail. In sommige gemeenten zijn er vrijwillige energiecoaches die graag een keer komen kijken in je huis en je een eerste advies geven. Via het energieloket kun je ook in contact komen met professionele energieadviseurs.

Vind een Energieloket in jouw gemeente.

VerbeterUwHuis

VerbeterUwHuis is een handige online reken- en adviesmodule. Je vult vragen in over jouw woning, en je krijgt een advies over wat voor jou een voordelige eerste of volgende stap is om je huis energiezuiniger en duurzamer te maken. Ook kun je spelen met alle mogelijkheden. Zo ontdek je wat verbeteringen kosten en wat ze je opleveren.

Ga naar VerbeterUwHuis.nl

Maatwerkadvies Energiebesparing

Het maatwerkadvies energiebesparing is een erkend energieadvies van een onafhankelijke adviseur. Onafhankelijk wil zeggen: de adviseur verkoopt geen energiebesparende maatregelen. De adviseur komt jouw woning bekijken en meten. Je krijgt een rapport waarin staat hoe jij je huis kunt verbeteren en wat dat je kost en oplevert. Het advies kost 200 tot 300 euro.

Naar www.maatwerkadviesvoorwoningen.nl

Deze site maakt alleen gebruik van cookies voor analyse.

Naar boven